skip to content

Uutiset

Lahden Demarit syyskuun markkinoilla 4.9.

13.08.2019

Lahden Demarit ovat perinteisesti syyskuun Lahen markkinoilla keskiviikkona 4.9. kahvittamassa ja kuuntelemassa kuntalaisia klo 9- 13. Paikka on tavanmukaisesti Aleksanterinkadun ja Mariankadun kulmassa Hakkapeliittapatsaan luona.

TERVETULOA tapaamaan valtuutettujamme ja aktiivejamme. Kansanedustajammekin ovat paikalla aina aikataulujen sen salliessa.

Lue lisää
Elopoveri 24.8.2019 - Päijät-Hämeen yhteinen

21.07.2019

Viime vuonna aloitettu yhteistyö Elopoverin järjestämisessä yhdessä Päijät-Hämeen demareiden eri järjestöjen kanssa saa jatkoa. Tänä vuonna tapahtuma pidetään Orimattilassa ja järjestelyistä vastaavat yhdessä Lahden ja Hollolan kunnallisjärjestöt sekä Orimattilalaiset talkoolaiset.

Elopoveri järjestetään lauantaina 24.8. alkaen klo 13! Ohjelmassa ajankohtaista ja maakunnallista asiaa, ruokaa ja juomaa, musiikkia, pelejä aikuisille ja lapsille sekä pomppulinna. Paikkana on Juhlatila Nuorela Luhtikylässä. Tarkemmat tiedot ja ajo-ohjeet avaamalla linkki:  https://nuorela.webs.com/

Tilaisuuteen on lupautunut tuore kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari. Aiheena hänellä on koulutuksen ja osaamisen merkitys Päijät-Hämeen tulevaisuudelle ja työllisyydelle.

Aiheesta alustaa LAB Ammattikorkeakoulun tuleva vararehtori Henri Karppinen. Aiheena hänellä on korkeakoulupolitiikan vaikutus aluekehitykseen.

Ilmoitathan tulostasi ke 21.8. mennessä tarjoiluiden riittävyyden varmistamiseksi osoitteeseen: toimisto@lahdendemarit.fi

Tarkempi ohjelma löytyy liitteestä: http://www.lahdendemarit.fi/media/galleria/Nuorela_-_Elopoveri_kutsu.pptx 

TERVETULOA!

Lue lisää
Ministeri Ville Skinnarin Lahden vierailu 23.8.

20.07.2019

Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari on tavattavissa Lahden vierailunsa aikana: 
SDP:n tilaisuus Mariankadun Sinuhessa klo 13-14 sekä Lahden pääkirjastossa klo 14:30-15:30. !

TERVETULOA tapaamaan omaa ministeriämme joko Mariankadun Sinuheen tai pääkirjastolla! 

Lue lisää
SDP 120 vuotta 17.8., TURKU

14.06.2019

SDP perustettiin Turussa vuonna 1899. 120-vuotisjuhla pidetään Turussa lauantaina 17.8. klo 13-16.30. Paikkana on Panimoravintola Koulu.

Lahden Demarit järjestää kuljetuksen Turkuun. Hinta 10€/hlö kunnallisjärjestön jäseniltä. Lähtö klo 9 Matkakeskuksen turistipysäkiltä. Paluumatka Turusta starttaa klo 18. Lahdessa olemme n. klo 21:30-22:00. Toivottavasti saamme kattavan joukon edustamaan Lahtea ja Päijät-Hämettä Turkuun. Mukaan mahtuu myös muilta paikkakunnilta, jos bussi ei täyty jo lahtelaisilla. Naapureilta hinta 15€/hlö. 

Itse juhlaan jokainen ilmoittautuu henkilökohtaisesti SDP:n sivuilta (linkki alla) 7.8. mennessä. Kuljetukseen ilmoittautumista varten lähetetään erillinen sähköposti kunnallisjärjestön jäsenille. Ne joilla ei ole sähköpostia voivat ilmoittautua toimiston p.nroon viikolla 31. 

Tilaisuuden avaa SDP:n puheenjohtaja, pääministeri Antti Rinne. Tämän jälkeen Jenni Karimäki (yliopistonlehtori, Eduskuntatutkimuksen keskus), Markku Jokisipilä (johtaja, eduskuntatutkimuksen keskus) sekä Erkki Tuomioja keskustelevat otsikolla ”Entä jos.. vaihtoehtoista historiaa”. Lopuksi keskustellaan vuoden 1899 puoluekokouksen teemoista. Keskusteluun osallistuvat SDP:n varapuheenjohtajat, ministerit Sanna Marin ja Ville Skinnari, Demarinaisten puheenjohtaja, ministeri Tytti Tuppurainen, puoluesihteeri Antton Rönnholm sekä Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi. Keskustelua johdattelee Kalevi Sorsa - säätiön toiminnanjohtaja Kaisa Penny. Musiikista vastaa Turun Työväen soittokunta. Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Lisätiedot juhlasta ja ilmoittautuminen:  www.sdp.fi/120vuotta

Lue lisää
Kuvakirja kunnantalolla-näyttely 12.8., vieraana ministeri Ville Skinnari

06.08.2019

Kutsu

Kuvakirja kunnantalolla -näyttely on tavoittanut tähän mennessä jo yli 3100 vierailijaa. Kiitos kiinnostavasta toteutuksesta kuuluu myös näyttelyn tukijoille, nastolalaiset yritykset ja yksityiset henkilöt.

Kutsumme teidät tutustumaan näyttelyyn maanantaina 12.8., jolloin näyttely on muutoin suljettu. Tällöin on myös tilaisuus tavata alueemme uusi ministeri Ville Skinnari. Hän kertoo työstään kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministerinä. Me voimme vastavuoroisesti kertoa maakunnan haasteista yritystoiminnassa ja tuoda viestiä asioiden valmisteluun ministeriössä.

Näyttelyn keskusteluopastus alkaa klo 16 ja ministerin tapaaminen klo 17.
Tarjoilua varten toivomme ilmoittautumisia 8.8. mennessä 
info@nastolankesanayttely.fi.

Tervetuloa!

Liisa Helanto,pj
Nastola-seura ry

Lue lisää
Facebook Twitter Liity jäseneksi


 
Hämeenkatu 7, 15110 Lahti | puh. 050 599 7837 | toimisto[at]lahdendemarit.fi