skip to content

Kannanotot

KUNNALLISJÄRJESTÖN EDUSTAJISTON SYYSKOKOUKSEN KANNANOTTO

09.12.2016

LAHDEN DEMARIT: HAMMASHOIDON JONOT PURETTAVA

Lahden hammashuollon jonojen purkamiseen on osoitettava lisää rahaa, katsoo SDP:n kunnallisjärjestö. Kiireettömän hoidon vastaanotolle pääsyä jonottaa suun terveydenhuollossa nelisentuhatta lahtelaista. Pahimmillaan jonotusaika on venynyt jopa puolentoista vuoden mittaiseksi.

Lue lisää
KUNNALLISJÄRJESTÖN EDUSTAJISTON KOKOUKSEN KANNANOTTO TALOUSARVIOON

04.11.2016

SDP: HAMMASHOIDON JONOT PURETTAVA

Lahden sos.-dem. kunnallisjärjestön edustajisto säilyttäisi kaupunginjohtajan talousarvioesityksessään esittämän kiinteistöveron korotuksen voimassa talouden tasapainottamiseksi. Asia on jo hyväksytty talousarvioraamin hyväksymisen yhteydessä kesällä.
 

Lue lisää
Lahden demarit – Joukkoliikennekannanotto

10.06.2016

Lahden joukkoliikenteen tarjonta perustuu julkisen palvelun tarpeeseen. Palvelu on tuotettava kattavasti ja se maksaa tuotantotavasta riippumatta. Kyse on poliittisesta päätöksestä, joka perustuu Lahden strategian otsikkoon: ”Menestymme kansainvälisesti rohkeana ihmisten ja yritysten ympäristökaupunkina”. Joukko- ja kevytliikenteen käyttö kasvaa - on yksi strategian tavoitteista.

Lue lisää
Oikeudenmukaisuus johtotähtenä vaikeassa taloustilanteessa

25.09.2013

Oikeudenmukaisuus on tärkein periaate kuntatalouden tervehdytystalkoissa. Lahden demarien edustajisto käsitteli Lahden kaupungin taloustilannetta edustajiston kokouksessa tiistaina.

Lue lisää
Facebook Twitter Liity jäseneksi


 
Hämeenkatu 7, 15110 Lahti | puh. 050 599 7837 | toimisto[at]lahdendemarit.fi